no coffee no workee - klistremerke

Tid for å feire! Verdens kaffedag 1. oktober

Kaffen har en helt spesiell plass i hjertene våre. Den er vår tidlige morgenkompis og vår lille oppkvikker når energien synker. Verdens Kaffedag, som feires hvert år den 1. oktober er dedikert til den deilige aromatiske drikken som holder oss gående gjennom travle dager. I dag vil vi feire Verdens Kaffedag ved å vise frem våre kafferelaterte produkter. Skål! ☕

Kaffebokser med måleskje

Disse boksene er perfekte for å oppbevare kaffe i. De er laget av høykvalitets materiale som holder kaffen din frisk og deilig, og de kommer med en praktisk måleskje slik at du alltid kan lage den perfekte koppen kaffe. Men det som virkelig er spesielt med disse boksene er de fantastiske fargerike illustrasjonene som pryder dem. Enten du foretrekker klassisk eller lekne motiver vil boksen glede øynene hver gang du brygger en kopp.

 

Kos deg ekstra i helgen med en fin kaffekopp som gjør at kaffen smaker enda bedre og plasser den på en av disse nydelige og fargerike underlagene som beskytter bordet mot varme og flekker!

Kaffe TO GO

Ha tilgang på varm og god kaffe på farten - og vær miljøvennlig å unngå engangsemballasje som en bonus! POKETLE er elsket av våre kunder for å ha liten kjekk størrelse (kan gå i lomma!) ser kjempe bra ut og viktigst; holder kaffen varm i 6 timer. Vi har testet - liten termos eller termokopp, men utrolig god varmeevne!

Pins med kaffekoppmotiver

Disse pinsene er perfekte for å vise frem din kjærlighet til kaffe. Fest på klærne eller vesken din.

Se alle kaffe-relaterte ting her!

Fun fact om kaffe

Kaffens oppdagelse sies å ha blitt inspirert av en gjeter i Etiopia for 1000 år siden. Ifølge legenden oppdaget gjeteren Kaldi at hans geiter ble spesielt livlige etter å ha spist bærene fra en bestemt busk. Nysgjerrig på hva som skjedde, prøvde han selv disse bærene og oppdaget den forfriskende effekten av koffein. Dette var begynnelsen på den lange reisen til kaffe fra Etiopia til resten av verden, og det førte til den elskede drikken vi alle kjenner og elsker i dag.

Tilbake til bloggen