Baggu Norge - Fargerike vesker, handlenett og bagger laget av resirkulert plast

BAGGU

Vi er så stolte over å få selge merket BAGGU hos Colorpop! BAGGU er et livsstilsmerke fra California som ble grunnlagt av Emily Sugihara i 2007. Emily er kvart japansk og BAGGU betyr bag på japansk. Hun ønsket å lage miljøvennlige handleposer som er stilige og som du kan bære både over skulderen og i hånden. Hun startet firmaet sammen med moren sin og designet de praktiske og gjenbrukbare handleposene. 

Fra å designe for seg selv som en millenial i 2007 har merket etter 16 år eksplodert i popularitet hos generasjon z på TikTok. BAGGU plukker opp det beste fra Y2K-moten og gir herlige nostalgiske vibes med en moderne twist!

Den populære vesken BAGGU Medium Crescent er en bestselger over hele verden. Den er enkel, stilig, praktisk og utrolig behagelig å bære med seg. Du får plass til masse i den og kan bæres på tvers over brystet eller som skulderveske. 

BAGGU bruker resirkulerte materialer i produktene sine. Handlenettene i polyester er av 100% resirkulert polyester. De bruker også metoder for å minimere svinn. Bæreposene kommer i en liten veske som er laget fra "halsen" av bæreposen. 

Lunsjbaggen vil bli din beste venn på jobben. Ta med deilig lunsj og drikke og hold den kald og frisk. 

BAGGU er også kjent for sine vesker og bagger for reise. Supre sammenleggbare vesker som tar liten plass når de ikke brukes. I flotte design som du blir glad av å bære med deg. Med myke polstrede stropper så du kan bære med deg vesken hele dagen. Kommer i ulike størrelser så du kan få en som passer perfekt til flyreisen du skal på - i kabinen eller under setet. 

Vi har hatt med Carry-on-baggen på flyreise og den kan virkelig anbefales! Så mye plass og så behagelig å bære!

BAGGU har også et stort utvalg av oppbevaringsprodukter for alle tingene dine. Organiser tingene dine på reise, hjemme eller hvor du vil. Finn tingene dine når du trenger dem og la fargene og mønstrene spre litt glede i hverdagen din!

 

Tilbake til bloggen