Gjenbrukbare Handleposer: Tips og fordeler!

Gjenbrukbare Handleposer: Tips og fordeler!

Visste du at i 2022 brukte vi hele 722 millioner plastposer i Norge? Per innbygger er det 132 plastposer i snitt på et år (kilde https://handelensmiljofond.no/). 

Forbruket av plastposer i Norge:

  • Fører til et CO2-utslipp på 59 240 tonn per år
  • Gjør at vi kaster 14 048 tonn plast per år
  • Står for ca 6 % av all emballasjeforbruk

Dette utgjør en stor belastning på miljøet. Men heldigvis, akkurat her er det en løsning – og den er like enkel som den er stilig. Våre gjenbrukbare handleposer, eller handlenett, er laget for å være din følgesvenn når du går til butikken. Med slitesterke materialer og muligheten til å bli vasket, kan du si farvel til plastposer i butikken en gang for alle.

 

Spar penger og miljøet

Er du lei av den endeløse strømmen av engangsplastposer som bare hoper seg opp? Å bruke gjenbrukbare handleposer er ikke bare bra for miljøet, det er også smart økonomisk. Tenk på alle gangene du har kjøpt nye plastposer i butikken. Ved å bruke gjenbrukbare poser vil du unngå disse små, men over tid kostbare utgiftene. 

TIPS! Ha alltid et handlenett liggende i veska eller i bilen - i tilfelle du skulle ha behov for en spontan tur i butikken. 

Fargerikt design

Hvem sa at miljøvennlig må være kjedelig? Våre gjenbrukbare handleposer kommer i mange fargerike og trendy design for å spre litt glede på handleturen din. De kommer også i en liten lomme som gjør at de tar liten plass i veska. Handleposene fra BAGGU er i tillegg laget av resirkulerte materialer og etisk produsert! De kommer i 3 ulike størrelser og den minste tåler hele 18 kg! 

Enkelt og en super gave 🎁

Ved å bruke gjenbrukbare handleposer bidrar du til å redusere mengden engangsplast som forurenser planeten vår. Dette er en enkel, men betydningsfull måte å være miljøvennlig på. Velg gjenbrukbare handleposer, spar penger og gjør handleturen mer fargerik og bærekraftig 🛍️🌿Gi gjerne et fargerikt handlenett i gave og gjør noe bra for miljøet samtidig.

Se vårt utvalg av handlenett og gjenbrukbare handleposer her ✨

Tilbake til bloggen