Økologiske øyeputer fra slow moon som brukes til yoga, meditasjon og avslapning. Kan også brukes for å lindre smerte.

Bli kjent med Slow Moon!

Et velværemerke med lidenskap for mønster og farger

Slow Moon er en liten britisk bedrift startet av Priscilla. Hos Slow Moon lager de vakre produkter for å bidra til å forbedre ditt velvære og de elsker å bringe glede gjennom livlige mønster og friske farger.

Fra å forbedre søvnen og fokus til å lindre smerte, designer de bærekraftige gjenstander som er vakre å se på og vakre å holde.

Produktene er designet i London, og er miljøvennlige og veganske. Alle tekstilprodukter er laget i Storbritannia av naturlig GOTS-sertifisert økologisk stoff. Vi håper virkelig de hjelper deg med å finne litt tid til egenomsorg og hjelper deg å slappe av.

Dypere konsentrasjon og fokus med økologiske øyeputer

Å dekke til øynene er en vanlig bevegelse på slutten av mange yogapraksiser og har blitt brukt av yogier i århundrer for å få dypere avslapning og fokus, men vitenskapen viser i økende grad at denne enkle prosessen har fordeler for sinnet og hele kroppen din.

Forsiktig trykk over øynene utløser en prosess kjent som oculocardicac reflex, og bidrar til å stimulere dyp avslapning i hele kroppen. Først observert i 1908, og også kjent som Aschner-refleks eller trigeminovagal refleks (TVR), virker denne prosessen på den lengste nerven i kroppen, vagusnerven. Stimulering av denne nerven er blant annet brukt i å redusere stress og angst.

Gjennom en mild vekt på øyet kan denne nerven redusere hjertefrekvensen og fremme følelsen av ro, og balansere det parasympatiske nervesystemet, ellers kjent som "hvile og fordøye"-responsen. Nyere forskning viser at denne lange nerven - som strekker seg fra øyet og nedover ryggraden - gir en viktig forbindelse mellom hjernen, brystet, hjertet, magen, mellomgulvet, lungene, halsen, det indre øret og ansiktsmusklene.

Slow Moons øyeputer gir det perfekte verktøyet for å ta del i denne eldgamle prosessen, og blokkerer også ut alt lys for å hjelpe til med et dypt fokus ved å redusere distraksjon.

Se produktene her.

Tilbake til bloggen