Hvordan ta vare på øyeputen din.

Hvordan ta vare på øyeputen din.

Øyeputen er et veldig lettstelt produkt. Her finner du informasjon om hvordan du varmer den opp i ovn eller mikrobølgeovn, hvordan du tilfører duft og hvordan du avkjøler den. Alt for at du skal få en behagelig opplevelse og oppnå naturlig smertelindring av avslapping.

Vasking

Øyeputen kommer med et avtagbart trekk som enten kan vaskes i vaskemaskin på 30 grader eller den kan håndvaskes. Unngå å bruke en tørketrommel og stryk med forsiktighet. Vennligst ikke vask innerposen som inneholder kornene. Dette er for å sikre at kornene forblir tørre. Væske vil skade kornene.

Duft

Øyeputen er uparfymert, men det er lett å tilføre duft selv. Dette er en god idé hvis du bruker posen til aromaterapi. Hvis posen brukes oppvarmet, må dette gjøres etter oppvarming.

Bare tilsett noen dråper eterisk olje i den indre posen. Eller du kan fortynne noen dråper eterisk olje i varmt vann og spray på innerposen.

Eterisk olje til øyepute for avslapning

Oppvarming - Varm kun innerposen. Fjern den fra lokket og varm i enten mikrobølgeovn eller ovn

Mikrobølgevarme - opptil 1 minutt ved 600W

Sørg for at mikrobølgeovnen fungerer som den skal og at øyeputen roterer fritt for å sikre jevn temperaturfordeling.

Pass på at øyeputen er flat og ikke brettet over.

Sørg for at øyeputen er på en ren overflate.

Plasser en liten glasskål med vann i mikrobølgeovnen med innerposen for å holde den fuktig og forhindre at kornene tørker ut.

Oppvarmingstiden vil variere avhengig av effekten på apparatet. Hvis du bruker en høyere effekt, kan det hende du må varme opp i kortere tid. Start lavt og pass på å øke tiden i 10 sekunders intervaller for å bedømme varmen.


Ovnsvarme - 5 til 10 minutter ved 125 C

Dryss veldig lett med vann før oppvarming for å holde det fuktig og forhindre at kornene tørker ut.

Legg i tinnfolie og pakk løst inn i en liten pakke eller legg i en ren ovnsfast beholder med lokk.

Ovnsoppvarmingen kan variere avhengig av ovnen eller hvis du bruker en vifteovn. Juster oppvarmingen deretter. Vi anbefaler å starte med mindre tid og eller temperatur, øke gradvis og sjekke ofte. Spesielt for første gangs bruk.

 

Fornuftige forholdsregler å ta under oppvarming

Innerposen skal ikke varmes opp i en gasskomfyr eller med grill.

Bruk alltid en timer.

Ikke overopphet.

Vær forsiktig når du håndterer den oppvarmede innerposen og rist innholdet før bruk.

Test alltid temperaturen før bruk. Gjør dette ved å legge øyeputen på håndleddet.

Sørg alltid for at produktet er avkjølt før det varmes opp igjen.

Ikke la stå uten tilsyn under oppvarming.

Husk å rehydrere innerposen for å forhindre at kornene inni tørker ut. Hvis du bruker en mikrobølgeovn, sett en liten glassskål med vann i mikrobølgeovnen med innerposen. Hvis du bruker en ovn, dryss veldig lett med vann før oppvarming.

Ikke tilfør duftoljer på innerposen før etter oppvarming.

Skulle innerposen brenne på grunn av overoppheting, slå av apparatet, fjern det med forsiktighet og plasser det på en ikke-brennbar overflate for å kjøle seg helt ned før du kaster produktet.

 Eyepillow fra Slow Moon - øyepute for avslapning og hodepine

Avkjøling - avkjøl i fryser i 30 minutter eller mer. Det er ingen maksimal tid for avkjøling

Plasser øyeputen i en frysesikker beholder med forseglbart lokk eller fullstendig forseglbar pose. Dette er for å sikre at innholdet i posen ikke blir vått, noe som kan føre til skade på kornene inne i den indre posen.

Øyeputen kan oppbevares på denne måten over lengre tid eller for å sikre at den alltid er avkjølt når du ønsker å bruke den.

SE PRODUKTENE

Tilbake til bloggen