BAGGU Sommerkolleksjon 2024

BAGGU Sommerkolleksjon 2024

Sol, sommer og nye mønstre fra BAGGU!

BAGGU er et amerikansk merke som lager produkter for oppbevaring av ting, som vesker, handlenett, mapper, pakkekuber pluss mye mer. De kommer ut med nye produkter og mønstre et par ganger i året og det gleder alle BAGGU fans seg stort til. Men... de gamle mønstrene forsvinner og kommer ofte ikke tilbake neste sesong, så ser du noe du liker skikkelig godt så er det lurt å ikke vente for lenge med å handle.

Standard BAGGU Garden Flowers 3 pk over. 

Nytt for SS24 er mønstrene i serien Garden Flowers, med Dahlia, Orchid og Rose. Digital Denim er også et nytt mønsterdesign hvor stoffet ser ut som denim ved første øyekast, men produktene er laget av det samme lette og slitesterke resirkulerte nylonstoffet som BAGGU er kjent for. 

Over ser du "Baby BAGGU Rose" handlenett.

Det blå handlenettet med orkideer på finner du her. 

Og "Baby BAGGU Dahlia" her.

De supersmarte pakkekubene i lett og slitesterkt nylonstoff komer i stor størrelse denne sesongen og den største kuben passer 2 store hoodies og 2 bukser. 

Pakkekubene i Digital Denim er en mindre størrelse og er skikkelig fine å pakke topper, sokker og undertøy i. Tips! Du kan også oppbevare skittent tøy i kubene, og vaske kuben i maskin når du kommer hjem. Den tørker på null komma niks!

Favorittvesken til mange, BAGGU Nylon Crescent Bag Medium kommer i Digital Denim i sommer. Blåfargen er herlig med litt dybde i seg pga "fotoprintet" av denim. Dette er hverdagsvesken som får plass til masse, men er lett og ser ikke stor ut på. Samme mønster har vi også fått inn i Crescent Large.

Til sist kommer en nydelig 3 pk med solide mapper i ulike størrelser med de herlige mønstrene med blomster på. Den største er stor nok til en stor hårføner, og den minste er perfekt til å ha litt sminke og toalettsaker i. Se video av produktene på produktsidene!

Er det noe du savner fra BAGGU så bare si ifra så skal vi se om vi kan få tak i det ASAP 🙂.

Tilbake til bloggen