Oli&Carol naturlige babyleker i naturgummi

Oli&Carol naturlige babyleker i naturgummi

Et barn lærer å kjenne verden ved å se, ta på og smake. Derfor er det så viktig å ha naturlige giftfrie leker som er trygge å ha i munnen og som ikke er skadelig mot miljøet. 

Lekene fra Oli&Carol er laget av naturgummi. De er fleksible, gode å holde, myke og trygge å tygge og sutte på. 

Lekene er håndmalte med naturlig pigmenter.

Leken har ingen deler. De har ikke hull hvor vann slipper inn i leken, noe som forhindrer at det oppstår bakterier eller mugg inne i leken. Derfor er de utmerket som badeleker, og de er trygge å tygge på. Lekene kan brukes som tyggeleker for små barn og ettersom barnet ikke tygger lenger kan de brukes i vanlig lek eller som badeleker.

 

Alle lekene er sertifisert i henhold til internasjonale standarder for sikkerhet, noe som gjør dem helt trygge for barn. Fri for plast, PVC, BPA, ftalater og nitrosaminer. Oli&Carol er gode på sosialt ansvar og bidrar til Oceana, donerer overskudd for å øke bevisstheten om respekt for planeten vår, gir skolegang til barn i India som ikke har råd til grunnleggende nødvendigheter, og støtter forskning på barnekreft og ALS.

Ta deg en tur inn i nettbutikken og se på alle de nydelige designene fra søte fantasidyr, blomster, frukt og badeender. De er rett og slett skjønne!

Tilbake til bloggen