5 fargerike julegave-ideer til svigermor!

5 fargerike julegave-ideer til svigermor!

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal kjøpe til voksne damer som har alt, men vi har heldigvis erfaring med hva som pleier å falle i smak hos fargerike damer som liker interiør og design.

1. Vår bestselger: Paraplyen fra Original Duckhead er miljøvennlig, kompakt og solid. Den kombinerer det praktiske med det estetiske og er en morsom gave med håndtak formet som hodet til en and. Denne gaven får garantert svigermor til å smile! 

 

2. Toalettmappe i økologisk bomull i freshe farger laget i England. Dette er gaven for svigermødre som er glad i å reise, eller glad i å pynte seg og trenger litt oppbevaring til sminken.

 

 

3. Nydelig nøkkelring med planter passer perfekt til damer som har grønne fingre. Denne nøkkelringen er belagt med gull og vi får hele tiden tilbakemeldinger om at den er enda finere i virkeligheten enn på bildene så denne faller garantert i smak hos svigermødre som elsker planter.

 

4. Fairtrade gryteunderlag i ull kommer i mange farger og er en super gave til svigermor som liker å lage mat og ha gjester på besøk. Supert også for svigermødre som liker håndverk og er opptatt av at de som har laget produktet har fått real lønn.

 

5. Bongusta Naram Håndklær er stripete supermyke håndklær i dansk design. Du finner de i hvit, grønn, brun med blå striper, rosa, lilla og gul. Gi et sett med gjestehåndkle og badehåndkle så svigermor kan forelske seg i serien like mye som oss! 

Kos deg med julegavene til svigermor og kanskje finner du noe til deg selv hos oss også! Vi sender hver dag og ingen varer er bestillingsvarer så du får gaven til svigermor raskt! For hver ordre plantes det også et tre. Det kan du lese mer om på om Colorpop siden.

Med ønsker om en god førjulstid!

-Ina, eier av Colorpop.no

Tilbake til bloggen